Fotografia Comerciala - Editare Foto

Fotografie Comerciala - Art Photography


Fotografie Artistica Comeciala
CLICK HERE: YOUTUBE CHANNEL
Se utilizează photoshopul pentru a transforma momentele culminante in imagini dramatice.

Fotografia comerciala in general este una dintre cele mai dificile laturi ale fotografiei. Iar o fotografie care sa poata fi folosita ulterior pentru a genera vanzari mai mari sau a aduce un plus de imagine unei companii este greu de obtinut si de obicei are in spate un proces de productie laborios si bine pus la punct. In general in acest domeniu se pleaca de la brief, sau mai pe romaneste de la ce doreste clientul sa obtina cu acea fotografie.



Promoveaza in imagini compania sau produsele oferite cu ajutorul fotografiei comerciale Fotografia comerciala este utilizata atat in site-ul de prezentare al companiei cat si in magazinele online, ca fotografie de produs. Aceste imagini, de o calitate exceptionala sunt utilizate si in diverse tiparituri.

Proprietarii de business-uri ar trebui sa inteleaga ca nu e suficient sa ai un site plin de text, imaginile conteaza si fac diferenta.

a. Cand cauti un loc de cazare, primul si cel mai esential contact pe care il ai e cu fotografia. Daca imaginea e slaba si total neatragatoare, treci mai departe fara nicio remuscare.

b. De asemenea, exista inca agentii imobiliare cu servicii proaste si scumpe care se bazeaza pe imagini strambe, miscate si cu boarfele aruncate in mijlocul camerei. Genul acesta de anunt imobiliar genereaza o repulsie imediata fata de un imobil fotografiat corespunzator.

c. In cazul restaurantelor care ofera livrari la domiciliu este absolut necesar ca acele preparate sa fie fotografiate profesional. Inca mai sunt numeroase pizzerii si restaurante care au in meniu poze facute cu telefonul sau, si mai rau, nu au deloc. E aproape imposibil ca unui client sa-i fie starnita pofta pentru un anumit preparat cand imaginea acestuia e alterata sau inexistenta."

Un sfat pentru proprietarii de business-uri, in special celor care au un contact direct si constant cu clientii lor.

"Sa caute fotografi profesionisti, sa puna mana pe telefon sau sa trimita mailuri, sa ceara oferte de servicii fotografice. Aproape orice tip de business ar avea, au nevoie de fotografii profesionale daca vor sa fie luati in serios."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu